Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Κρήτης

Σκόρδα Ξερά Βιολογικά

Το σκόρδο χρησιμοποιείται απο την αρχαιότητα ως άρτυμα στην παρασκευή φαγητών.Το σκόρδο κατα το μαγείρεμα παύει να είναι μικροβιοκτόνο επειδή καταστρέφεται πλήρως η αλλισίνη,Ωστόσο δεν χάνει όλες τις θεραπευτικές του ιδιότητες.Μπορεί να μειώσει την χοληστερίνη και λειτουργεί ως αντιβηχικό.

Βιοκαλλιεργητές:Παναρετάκης Γιώργος.

Κατασκευή ιστοσελίδων Ints Κατασκευή ιστοσελίδων Ints
Top