Κρεμμυδάκι Φρέσκο
Το κρεμμυδάκι το βρίσκουμε όλο το χρόνο.Χρησιμοποιείται στο φαγητό και έχει μεγάλη διατροφική αξία.Εμφανίζει πληθώρα ευεργετικών δράσεων όπως καρδιοαγγειακή προστασία,ενισχύει τη σκελετική ανάπτυξη και την υγεία των ιστών,αντιφλεγμονώδη δράση και τέλος δείχνει να έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.Περιέχει ποσότητα πολυφαινόλων,βιταμίνη C, μαγγανίου,καλίου και φυτικών ινών.
Βιοκαλλιεργητές:Ηγουμενάκης Μανόλης,Κάββαλος Νίκος,Καρτελιανάκης Κώστας,Κυδωνάκης Στράτος,Παναρετάκης Γιώργος,Χαλέπης Παύλος